Krachtige Tactische Zaklamp

€ 9,95 incl. BTW
Inclusief belasting

Bescherm jezelf in het donker met onze krachtige tactische zaklamp! Een zaklamp heeft van zichzelf al vele functies. Een tactische zaklamp gaat toch net even een stap verder! Ze zijn ideaal om in te zetten als zelfverdedigingsmiddel in elke donkere situatie. 

Voordelen en pluspunten van de tactische zaklamp:

Vinkje%20met%20box.pngVerblind je aanvaller met 1000 lumen aan licht met strobe functie
Vinkje%20met%20box.pngHou je aanvaller op afstand
Vinkje%20met%20box.png5 verschillende standen voor verschillende situaties
Vinkje%20met%20box.pngOntkom aan gevaar
Vinkje%20met%20box.pngGemaakt van metaal 
Vinkje%20met%20box.pngVoel je veiliger in het donker
Vinkje%20met%20box.pngWater resistant
Vinkje%20met%20box.pngWerkt op 3 AAA batterijen of 1 x 18650 batterij! (niet incl.)

Aantal

Wat kun je met een tactische zaklamp?

Naast de normale functies van een zaklamp is de tactische zaklamp uitermate geschikt om in te zetten als verdedigingsmiddel. 

1. Kies de stand die het meest geschikt is voor de situatie.
2. Je aanvaller verblinden met 1000 lumen licht. Het compacte ontwerp is water resistant en gemaakt van metaal, stevig genoeg om mee door glas te slaan. 

Welke standen heeft de tactische zaklamp?
Deze kleine, maar zeer krachtige zaklamp heeft maar liefst 5 verschillende standen. 1. De sterkste lichtbundel. 2. Normale lichtbundel. 3. Matige lichtbundel. 4. Flikkerstand (strobe functie). 5. SOS *TIP zet de Zaklamp klaar op de 3e stand (matige lichtbundel) zodat wanneer jij de zaklamp aandoet hij direct op flikkerstand staat in geval van noodsituaties.

Switchen tussen de verschillende standen:
Je kan deze verschillende standen bereiken door de aan- en uit knop meerdere malen in te drukken. Of door de aan- en uit knop een zachtjes in te drukken om naar de volgende stand te gaan. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.  

Zoomen met de tactische zaklamp:
Met deze zaklamp heb je de optie om de lichtbundel te concentreren, dit doe je heel simpel door de kop uit te schuiven. Je kan met de geconcentreerde lichtbundel tussen de 100 - 200 meter ver schijnen. De Solar Flare tactische zaklamp neem je gemakkelijk met je mee en is ideaal om jezelf in donkere situaties te beschermen.

MBVS-88050
34 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in