Het Deltaplan is een maatschappelijke beweging van organisaties die zich inzetten tegen geweld tegen vrouwen en ook jongens en mannen willen betrekken in deze strijd.

VeiligStappen.nl werkt met deze partners samen aan voorlichting en maatschappelijke verandering, om door actie, workshops en advies bij te dragen aan oplossingen, en ook jongens en mannen een rol kunnen geven in de aanpak van geweld tegen vrouwen.

Het Deltaplan is uitgegroeid vanuit de White Ribbon campagne van Emancipator. Heb je intresse in wat het Deltaplan precies inhoud, wat er op de campagne agenda staat, of hoe je zelf deel kan nemen of bij kan dragen aan de inhoud van het initiatief? Neem een kijkje op https://www.emancipator.nl/deltaplan/ voor alle informatie!

Sluit je ook aan bij het Deltaplan

Ben jij een organisatie die zich inzet tegen geweld tegen vrouwen? Dan ben je van harte welkom om je als organisatie ook aan te sluiten bij het Deltaplan. Het Deltaplan is een initiatief van de Emancipator die ook wel bekend staat 'White Ribbon' campagne. 

De insteek van het Deltaplan is om mannen en jongens betrekken bij het voorkomen van geweld tegen vrouwen.

Samen staan we sterker

Momenteel kent het Deltaplan tientallen organisaties die van tijd tot tijd de koppen bij elkaar steken om zich in te zetten tegen geweld tegen vrouwen. Elke organisatie heeft weer zijn eigen kennis en connecties om toe te kunnen voegen aan het plan. Om een grotere impact te kunnen maken heb je nu de mogelijkheid makkelijk allianties te kunnen vormen om het probleem aan te kunnen pakken.

Wil jij je aanmelden en ons joinen? Meld je dan aan op de website van de emancipator met de onderstaande knop. Ook kun je hier terecht voor nog meer informatie over het initiatief.
Ik wil me aanmelden!