Jouw Verhaal

Deel je ervaring

Het creëren van awareness is een hele sterke en goede manier om een probleem onder aandacht te brengen. Dankzij bewegingen als #MeToo en #TimesUp komen structurele problemen naar boven en voelen slachtoffers zich gesterkt. De problemen die wij bestrijden zijn algemeen en meer voorkomend dan de meeste mensen zich van bewust zijn. Slachtoffers moeten niet alleen en geïsoleerd staan. Sinds de start van de #MeToo beweging is het aantal aangiften van seksueel geweld verdubbeld. Awareness helpt. Vandaar willen wij heel graag verhalen verzamelen en delen, zodat mensen geraakt en gemotiveerd worden om ook in actie te komen op hun eigen manier.

Wij willen niets liever dan meer bewustheid creëren, om op die manier de strijd aan te gaan met Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag & Geweld. Het delen van jouw verhaal kan een ander kracht geven en versterken. Ons kan het weer nieuwe inzichten en inspiratie geven om nieuwe oplossingen te vinden.

Heb jij een slechte ervaring tijdens het uitgaan meegemaakt? Hoe vaak word jij nageroepen, in de billen geknepen of gestalkt? Ben jij of een van je vrienden ooit gedrogeerd? Heb je een nare ervaring meegemaakt op het gebied van Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag of Geweld? Voel je je vaak ongemakkelijk, angstig of geïntimideerd in situaties in en rondom het uitgaansleven? Als jij een verhaal hebt dat je graag zou willen delen; kort, lang, een statement of opmerking, dan kan dat! Natuurlijk wordt dit vertrouwelijk en anoniem gehouden.

Stuur jouw verhaal op

En we zullen jouw verhaal binnenkort delen. Alvast bedankt!

Het is mogelijk dat jouw verhaal geheel of gedeeltelijk op VeiligStappen.nl anoniem wordt gedeeld.