Welkom op VeiligStappen.nl!

Wij van VeiligStappen.nl vinden het enorm belangrijk dat jij veilig kunt gaan en staan waar jij maar wilt. Met alleen preventie, awareness en nazorg kun jij jezelf helaas niet beschermen op de momenten dat het écht nodig is. Vandaar bieden wij een Arsenaal aan mogelijkheden waarmee jij jezelf of een ander kan beschermen!

Het Arsenaal

Nieuws

Binnenkort: Grote uitbreiding van het Arsenaal!

Een verdubbeling van het aanbod in de komende weken.

5 nieuwe producten zullen de komende paar week verschijnen. We voegen deze nieuwe producten toe zodat jij meer keuze hebt om echt te kiezen wat het beste bij je past! Hou VeiligStappen.nl dus de komende weken in de gaten!

Wij willen jou beschermen & veiligheid bieden!

Bekijk de promotie video en zie waar wij voor staan en jou veiligheid willen bieden!

Wij zijn van mening dat uitgaan en op stap gaan leuk moet zijn en dat je er gezellig op uit moet kunnen gaan. Helaas is dat niet altijd het geval. Vandaar geloven wij in een directe aanpak. Wij willen dat jij je veiliger voelt en dat jij jezelf kan beschermen wanneer het echt moet! Bescherm jezelf, bescherm een ander & bekijk het Arsenaal!

Opzoek naar Gemeentes die willen samen werken!

Gisteren waren we op bezoek bij Gemeente Zaandam!

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het benaderen van onze Gemeentes in Nederland. We willen kijken naar mogelijkheden om samen te werken om op die manier seksueel overschrijdend gedrag aan te pakken en de veiligheid in de openbare ruimte te verhogen. Het gesprek met Zaandam verliep goed en we zijn nieuwsgierig naar wat we voor elkaar in de nabije toekomst kunnen betekenen!

Op bezoek bij Roeivereniging Orca in Utrecht

Een voorlichtingsavond over Sex, Drugs & Drank.

Afgelopen week is Veilig Stappen uitgenodigd door Roeivereniging Orca om voorlichting gegeven over Seksueel Overschrijdend Gedrag. Orca organiseerde een week van de Veiligheid en stond in het teken van veilig omgaan met Seks, Drank & Drugs. Lees meer...

Jouw idee

Stuur jouw idee voor veiligheid in bij het stappen!

Heb jij een idee die ingezet kan worden tegen Seksueel Overschrijdend Gedrag & Geweld? Een idee wat ingezet kan worden om #MeToo ervaringen tegen te gaan?
Of heb je een idee om het gedrag van daders te beïnvloeden?

Jouw idee kan het verschil maken! Jouw idee kan zorgen dat meerdere mensen beschermd kunnen worden! 

Stuur jouw idee in!