Bescherm jezelf met oplossingsgerichte artikelen

Veiligheid staat bij ons voorop; jouw veiligheid! Dus als jij jezelf op legale manier wilt beschermen dan zit je bij ons op de juiste plek!
U kunt bij ons terecht voor legale oplossingsgerichte artikelen die u in kunt zetten bij echte noodsituaties!   

Klik hier en bekijk het volledige Arsenaal!

Het Arsenaal

Nieuws

Onze zuiderburen zijn welkom!

Kom je uit België en zou je graag wat willen bestellen? Dan is het vanaf nu ook gewoon mogelijk!

VeiligStappen is gevestigd in Nederland, maar we merken ook interesse vanuit België vandaar hebben we nu ook onze deuren geopend voor Belgische bezoekers! Zie je iets wat je wilt hebben; bestel en we gaan voor je aan de slag!

Ondanks de CoronaCrisis zijn wij gewoon open!

Nadat meerdere klanten ons vroegen of wij open waren in deze tijden, leek ons handig om jullie even een bericht te doen.

Ondanks de kroegen, clubs, uitgaansgelegenheden (de hele HORECA!) gesloten zijn en alle evenementen tot 1 september 2020 afgelast zijn blijven wij online gewoon open.

Je kan dus nog steeds de oplossingsgerichte producten waarmee jij je kunt beschermen gewoon bestellen. Ook zijn wij zoals altijd gewoon bereikbaar voor alle vragen!

Boek nu ons nieuwste Veilig-op-Stap onderwijsprogramma!

VeiligStappen.nl lanceert een voorlichtingsprogramma voor onderwijsinstellingen.

Het inzetten voor de veiligheid in onze samenleving en het uitgaansleven is iets waar we allemaal aan bij kunnen dragen. De problemen in omgang moeten van vele kanten worden aangevallen. Daarom is voorlichting en educatie een belangrijk punt voor ons in onze strijd en zijn we lang bezig geweest om een programma samen te stellen om dat te kunnen doen!

 Lees verder >>

Wij willen jou beschermen & veiligheid bieden!

Bekijk de promotie video en zie waar we voor staan en jou willen bieden!

Wij zijn van mening dat uitgaan en op stap gaan leuk moet zijn en dat je er gezellig op uit moet kunnen gaan. Helaas is dat niet altijd het geval. Vandaar geloven wij in een directe aanpak. Wij willen dat jij je veiliger voelt en dat jij jezelf kan beschermen wanneer het echt moet! Bescherm jezelf, bescherm een ander & bekijk het Arsenaal!

Jouw idee

Stuur jouw idee op nog meer veiligheid buiten de deur!

Heb jij een idee die ingezet kan worden tegen Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag & Geweld? Een idee wat ingezet kan worden om #MeToo ervaringen tegen te gaan?
Of heb je een idee om het gedrag van daders te beïnvloeden?

Jouw idee kan het verschil maken! Jouw idee kan zorgen dat meerdere mensen beschermd kunnen worden! 

Stuur jouw idee in!