Welkom op VeiligStappen.nl!

Wij van VeiligStappen.nl vinden het enorm belangrijk dat jij veilig kunt gaan en staan waar jij maar wilt. Met alleen preventie, awareness en nazorg kun jij jezelf helaas niet beschermen op de momenten dat het écht nodig is. Vandaar bieden wij een Arsenaal aan mogelijkheden waarmee jij jezelf of een ander kan beschermen!

Het Arsenaal

Nieuws

Black Friday Weekend bij VeiligStappen!

Profiteer vanaf 29 november t/m 01 december van maar liefst 25% korting!

Omdat we veiligheid voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar willen stellen doen wij ook dit jaar mee met Black Friday! Maar aangezien we stappen in het weekend (en niet alleen op een vrijdag) maken wij er een Black Friday Weekend van! Door de promotiecode: 'blackfriday' te gebruiken krijg je dit weekend 25% korting op ons gehele Arsenaal. Uiteraard op = op!

DIRECT NAAR HET ARSENAAL!

Afgelopen zaterdag (28 Sept. 2019) stonden we op de Markt!

Ondanks enorm buien is het zeker een succesvolle & waardevolle dag geworden!

We willen iedereen bedanken die afgelopen zaterdag ons een bezoekje heeft gebracht en wat extra veiligheid mee naar huis hebben genomen! Het was een dag vol met leuke interacties en goede feedback!

Wil jij ook veiliger over straat of jezelf beschermen tegen #metoo ervaringen? Vergeet dan niet het Arsenaal te bekijken! Kies wat het beste bij je past!

Bewapend met het nieuwe Arsenaal naar de Markt!

Aanstaande zaterdag staan we in Zwolle-Centrum een dagje op de markt!

We hebben graag direct contact met jou! Vandaar leek het ons een waardevol idee om een dag op de Markt te staan. We graag met jullie in gesprek komen om zo nog beter te kunnen voldoen aan jullie behoeftes. Het doel is en blijft om samen de cijfers van seksueel overschrijdend gedrag & misbruik omlaag te brengen en om onze veiligheid te verhogen!

Hopelijk zien we je daar!

VeiligStappen.nl | Markt Zwolle-Centrum | 08.30 - 17.00

Wij willen jou beschermen & veiligheid bieden!

Bekijk de promotie video en zie waar we voor staan en jou willen bieden!

Wij zijn van mening dat uitgaan en op stap gaan leuk moet zijn en dat je er gezellig op uit moet kunnen gaan. Helaas is dat niet altijd het geval. Vandaar geloven wij in een directe aanpak. Wij willen dat jij je veiliger voelt en dat jij jezelf kan beschermen wanneer het echt moet! Bescherm jezelf, bescherm een ander & bekijk het Arsenaal!

Jouw idee

Stuur jouw idee voor veiligheid in bij het stappen!

Heb jij een idee die ingezet kan worden tegen Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag & Geweld? Een idee wat ingezet kan worden om #MeToo ervaringen tegen te gaan?
Of heb je een idee om het gedrag van daders te beïnvloeden?

Jouw idee kan het verschil maken! Jouw idee kan zorgen dat meerdere mensen beschermd kunnen worden! 

Stuur jouw idee in!