De Leveringstijden van VeiligStappen.nl

Verzending van uw pakket

Wanneer je bestelling plaatst streven wij ernaar om ervoor te zorgen dat je, jouw bestelling binnen 2-3 werkdagen in huis hebt!

Hoe werkt het?

Je plaatst een bestelling en wij zullen je bestelling zo snel mogelijk aanbieden bij een van onze bezorgers. Dit is op de zelfde dag en anders de eerst volgende werkdag. Hou a.u.b. hierbij rekening met feestdagen. Met werkdagen bedoelen wij de dagen maandag t/m vrijdag.

We versturen onze pakketten via DPD (voor pakketten), DHL parcel (voor brievenbus pakketten) of PostNL (voor brieven).

Wanneer wij jouw bestelling aanbieden bij een van onze bezorgers dan krijg je een track and trace code toegestuurd per e-mail. Met uitzondering van het verzenden van onze Test Strips deze versturen we per brief. Al onze brievenbus pakketten en pakketten zijn voorzien van tracking (Track and Trace) en aflevering zonder handtekening. Dankzij de Track & Trace code kun je gemakkelijk je bestelling volgen. Wanneer wij jouw bestelling aanbieden ligt het aan de bezorger hoe snel je bestelling daadwerkelijk in huis is. Vaak is dat gewoon de volgende werkdag soms de werkdag daarop. Hou ook hier rekening met feestdagen.
 
Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Jouw pakket wordt op eigen risico verzonden, juist daarom verzenden wij onze producten in noppen enveloppen om jouw artikel(en) zo goed mogelijk te beschermen.