Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Zelfverdedigingsspray

Wil jij effectieve bescherming voor jezelf of voor een ander? Wij bieden je het alternatief voor pepperspray. Met de Criminal Identifier markeer je de aanvaller met een niet-afwasbare rode kleurstof. Belangrijk om te weten is dat het product 100% legaal is in Nederland! Het is geen pepperspray maar een alternatief daarvan.


Wat is een zelfverdedigingsspray?

De zelfverdedigingsspray is een alternatief voor pepperspray. Met de zelfverdedigingsspray wordt de aanvaller gemarkeerd met een niet-afwasbare kleurstof. Je schrikt de dader af en ontkomt hiermee aan gevaar. Ook is de dader nog 5 dagen lang te herkennen aan de rode kleurstof op zijn gezicht. Naast de zelfverdedigingsspray bieden wij ook de DNA spray aan. Deze biedt 3-voudige bescherming: kleur, DNA identificatie & een vreselijke geur.


Hoe werkt de zelfverdedigingsspray en welke functies heeft het?

De zelfverdedigingssprays zijn handig, klein en zeer effectief.

- De zelfverdedigingsspray richt je op de aanvaller en vervolgens druk je op de knop en spuit zodat jouw aanvaller ongeveer 5 dagen een rood gezicht heeft.

- Met de DNA spray ben je overal op voorbereid. Deze spray biedt drievoudige bescherming: kleur, DNA identificatie en een vreselijke geur. Richt de DNA spray op de aanvaller en druk op de knop. De spray markeert de aanvaller met de rode kleurstof voor makkelijke identificatie. Elke DNA spray bevat DNA met een specifieke code behorend bij het busje, waardoor het te bewijzen is dat de gemarkeerde verdachte echt jou aanvaller was. De mix in het busje bevat een zeer afstotende stinkvloeistof om afschrikking en gedragsverandering te promoten. Schaf de zelfverdedigingssprays ook aan en zorg dat je ze altijd op zak hebt.


Heb jij een idee? Laat het ons weten!

Wij kwamen erachter dat er nog veel meer mensen rondlopen met goede ideeën voor oplossingen om de veiligheid in het uitgaansleven te verbeteren. Helaas is niet iedereen in de gelegenheid om het idee uit te voeren. Nu wij een krachtig platform hebben opgezet, willen we graag aan anderen dezelfde kans bieden om hun ideeën en concepten te verwezenlijken. Heb jij een idee om de veiligheid in publieke ruimtes te kunnen verbeteren? Belmail of vul het contactformulier in! Wij komen horen graag je idee m.b.t. zelfverdedigingsspray.