Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Persoonsalarmering

Wil jij je veiliger voelen als je ’s avonds alleen over straat loopt? Of in een donker steegje moet fietsen? Met de persoonsalarmering voel jij je meteen een stuk veiliger. Door het geluid schrik je de dader af omdat je de aandacht trekt. Wij hebben meerdere persoonsalarmeringen:

- Schrill Alarm, deze maakt een oorverdovend schreeuwgeluid van 110dB+;
- Persoonlijk Alarm, een sleutelhanger met een alarm van 130 dB;
- Nood Fluitje, een fluit dat je altijd bij je draagt en kunt inschakelen.

Wat is persoonsalarmering?

Met de persoonsalarmering producten kun je daders afschrikken en hulp inschakelen. Door het harde geluid ontkom je aan gevaar en voel je je veiliger. Je krijgt de aandacht van omstanders en getuigen waardoor je aan gevaar ontkomt. Het persoonsalarm is voor herhaaldelijk gebruik. Wij hebben verschillende persoonsalarmeringen die je bij je kunt dragen en snel kunt inschakelen als dat nodig is.


Welke functies heeft de persoonsalarmering en hoe werkt het?

De persoonsalarmeringen hebben alle drie verschillende functies:

- Het schrill alarm is zeer handig, heeft geen batterijen nodig, is gemakkelijk te activeren en heeft voldoende inhoud voor ongeveer 50 oproepen. Bij gebruik van het Schrill Alarm richt je het alarm naar de aanvaller en druk je de dop kort in. Het schreeuwend geluid van 110dB+ schrikt aanvallers af en vestigt de aandacht op de criminelen.
- Je voelt je meteen een stuk veiliger met het persoonlijke alarm op zak. Deze kun je door het handige formaat altijd bij je dragen. Het alarm kun je overal aan bevestigen door de handige hanger. Bij het gevaar trek je de pin uit het alarm om het oorverdovende alarm met heldere LED lampjes te activeren. Nadat het gevaar voorbij is, kan de pin weer terug worden gedrukt in het alarm om hem uit te schakelen.
- Het handige aan het nood fluitje is dat je hem altijd bij je draagt. Hiermee heb je altijd de mogelijkheid om hulp in te schakelen.


Vragen of heb je een idee?

Tijdens het opzetten van Veilig Stappen zijn wij erachter gekomen dat er nog veel meer mensen rondlopen met goede ideeën voor oplossingen waarmee de veiligheid in het uitgaansleven kan worden verbeterd. Helaas is niet iedereen met een goed idee ook in de gelegenheid deze uit te kunnen voeren. Nu wij een krachtig platform hebben opgezet, willen we graag aan anderen dezelfde kans bieden om hun ideeën en concepten te verwezenlijken. Heb jij een idee voor een nieuwe oplossingen waarmee de veiligheid in publieke ruimtes kan worden verbeterd? Wij horen graag van je. Bel of mail ons voor meer persoonsalarmering ideeën.