Jouw Idee

Jouw concept kan het verschil maken!

Tijdens het opzetten van Veilig Stappen kwamen wij erachter dat er nog veel meer mensen rondlopen met goede ideeën voor oplossingen, om de veiligheid in het uitgaansleven te verbeteren. Helaas is niet iedereen met een goed idee ook in de gelegenheid deze op dit moment uit te voeren. Het vinden van de tijd, financiën, expertise en ondersteuning zijn uitdagingen die ervoor zorgen dat veel ideeën die mensen zouden kunnen helpen, niet ontwikkeld worden. Ook zijn er vele mensen die ons ondersteund hebben met goede ideeën voor acties, contactpersonen en wegen om te verkennen, om onze opzet succesvol te maken.

Nu wij een krachtig ontwikkelingsplatform neergezet hebben, willen we graag aan anderen dezelfde kans bieden om hun ideeën en concepten te verwezenlijken. En natuurlijk willen wij graag doorgaan met het leggen van positieve contacten en ondersteuning bieden aan anderen die geven om dit thema.

Heb jij een idee voor een nieuwe oplossing voor het voorkomen van meer #MeToo ervaringen, of het verbeteren van de veiligheid in de publieke ruimte? Ben je op zoek naar ondersteuning in het ontwikkelen van je eigen oplossing of product? Zijn er versterkingen aan onze website, aanpak of arsenaal die je ons aan wil raden? Heb je een leuk idee voor een samenwerking, actie, ondersteuning of contact voor ons? We horen graag van je! Laten we verbeteringen realiseren.

Stuur Jouw Idee op!

We zien jouw idee graag tegemoet!

http://ec.europa.eu/consumers/odr/