Boek VeiligStappen.nl!

Boek VeiligStappen.nl voor Presentaties, Voorlichting of Events!

Behalve het bieden van oplossingen die je kan gebruiken om jezelf te beschermen willen wij graag meer awareness creëren rondom de problemen van Seksueel Overschrijdend Gedrag. Aangezien de enorme grootte van dit probleem zijn wij ervan overtuigd dat er een verschil gemaakt kan worden door het probleem op verschillende manieren aan te pakken. En daar willen wij d.m.v. het geven van presentaties, voorlichting of door aanwezigheid op een event een grotere impact maken!

En daarom bieden wij presentaties & voorlichting aan op maat. Als er een bepaald aspect is waarvan jij wilt dat we verder op inzoomen of aanstippen dan kan dat! Geef ons zoveel mogelijk informatie door over wie jullie zijn, hoe groot het publiek is, de ruimte(locatie), wat jullie organiseren en wat voor jullie belangrijk is. Dan kunnen wij beter inspelen op jullie behoefte. We kunnen het informatief, maar ook interactief maken. Het is maar net waar je naar zoekt en wat past. Is een presentatie niet passend en is aanwezigheid met weggeefacties en het gesprek aangaan (interactie) met de bezoekers voldoende? Ook dat is mogelijk! We kunnen producten en flyers uitdelen, een quiz verzorgen, prijzen weggeven of iedereen die aanwezig is voorzien van een speciale kortingscode. Hoe meer je geeft, hoe meer we kunnen doen! Kortom, we maken er een interessante en passende middag of avond van!

Vul het contactformulier in en geef je wensen aan! We nemen binnen 24 uur contact met je op om details verder met elkaar te bespreken.