Onze zuiderburen zijn welkom!

Kom je uit België en zou je graag wat willen bestellen? Dan is het vanaf nu ook gewoon mogelijk!

VeiligStappen is gevestigd in Nederland, maar we merken ook interesse vanuit België vandaar hebben we nu ook onze deuren geopend voor Belgische bezoekers! Zie je iets wat je wilt hebben; bestel en we gaan voor je aan de slag!

Ondanks de CoronaCrisis zijn wij gewoon open!

Nadat meerdere klanten ons vroegen of wij open waren in deze tijden, leek ons het handig om hierover even een aankondiging te doen.

Ondanks de kroegen, clubs, uitgaansgelegenheden (de hele HORECA!) gesloten zijn en alle evenementen tot 1 september 2020 afgelast zijn blijven wij online gewoon open.

Je kan dus nog steeds de oplossingsgerichte producten waarmee jij je kunt beschermen gewoon bestellen. Ook zijn wij zoals altijd gewoon bereikbaar voor alle vragen.

Boek nu ons nieuwste Veilig-op-Stap onderwijsprogramma!

VeiligStappen.nl lanceert een voorlichtingsprogramma voor onderwijsinstellingen.

Het inzetten voor de veiligheid in onze samenleving en het uitgaansleven is iets waar we allemaal aan bij kunnen dragen. De problemen in omgang moeten van vele kanten worden aangevallen. Daarom is voorlichting en educatie een belangrijk punt voor ons in onze strijd en zijn we lang bezig geweest om een programma samen te stellen om dat te kunnen doen!

Het Veilig-op-Stap programma richt zich op voornamelijk op jongeren tussen de 17 en 24. Het is een modulair programma van 1 tot 3 uur, gericht samen te stellen op de behoeftes van de educator, met een keuze uit nadruk op de volgende onderwerpen:

-Sexueel Geweld in Nederland. -Risico's en Situaties in het Uitgaansleven. -Groepsgedrag en Peer Pressure. -Verschillen in Ervaring van Mannen en Vrouwen. -Goed en Fout Flirten. -Consent en het Stellen van Grenzen. -Omstander Interventie. -Bijdragen aan Positieve Verandering. - Gedrag in de Online Omgeving.

Zou je ons willen boeken of meer informatie over het Veilig-op-Stap programma lees het hier, of neem gerust contact met ons op: info@veiligstappen.nl

Black Friday Weekend bij VeiligStappen!

Profiteer vanaf 29 november t/m 01 december van maar liefst 25% korting!

Omdat we veiligheid voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar willen stellen doen wij ook dit jaar mee met Black Friday! Maar aangezien we stappen in het weekend (en niet alleen op een vrijdag) maken wij er een Black Friday Weekend van! Door de promotiecode: 'blackfriday' te gebruiken krijg je dit weekend 25% korting op ons gehele Arsenaal. Uiteraard op=op!

DIRECT NAAR HET ARSENAAL!

Afgelopen zaterdag stonden we op de Markt!

Ondanks enorm buien is het zeker een succesvolle & waardevolle dag geworden!

We willen iedereen bedanken die afgelopen zaterdag ons een bezoekje heeft gebracht en wat extra veiligheid mee naar huis hebben genomen! Het was een dag vol met leuke interacties en goede feedback!

Wil jij ook veiliger over straat of jezelf beschermen tegen #metoo ervaringen? Vergeet dan niet het Arsenaal te bekijken! Kies wat het beste bij je past! 

Bewapend met het nieuwe Arsenaal naar de Markt!

Aanstaande zaterdag staan we in Zwolle-Centrum een dagje op de markt!

We hebben graag direct contact met jou! Vandaar leek het ons een waardevol idee om een dag op de Markt te staan. We graag met jullie in gesprek komen om zo nog beter te kunnen voldoen aan jullie behoeftes. Het doel is en blijft om samen de cijfers van seksueel overschrijdend gedrag & misbruik omlaag te brengen en om onze veiligheid te verhogen!

Hopelijk zien we je daar!   

VeiligStappen.nl | Markt Zwolle-Centrum | 08.30 - 17.00

Binnenkort: grote uitbreiding van ons arsenaal!

Een verdubbeling van onze aanbiedingen in de komende weken.

De komende weken verschijnen er 5 nieuwe producten. Een van de doelen die we hebben is om het aantal oplossingen dat we aanbieden te blijven uitbreiden. De komende weken zullen we ons Arsenaal uitbreiden om zo jullie nog meer keuzes te geven. Op deze manier kun je nog beter kiezen wat echt bij je past om jezelf te beschermen!

Houd onze website dus de komende weken in de gaten! Er zijn al plannen voor nog meer uitbreiding. Heb je zelf nog ideeën voor meer oplossingen stuur ze dan op via de jouw idee pagina!

Wij willen jou beschermen & veiligheid bieden!

Bekijk de promotie video en zie waar wij voor staan en jou veiligheid willen bieden!

Wij zijn van mening dat uitgaan en op stap gaan leuk moet zijn en dat je er gezellig op uit moet kunnen gaan. Helaas is dat niet altijd het geval. Vandaar geloven wij in een directe aanpak. Wij willen dat jij je veiliger voelt en dat jij jezelf kan beschermen wanneer het echt moet! Bescherm jezelf, bescherm een ander & bekijk het Arsenaal!

Opzoek naar Gemeentes die willen samen werken!

Gisteren waren we op bezoek bij Gemeente Zaandam!

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het benaderen van onze Gemeentes in Nederland. We willen kijken naar mogelijkheden om samen te werken om op die manier seksueel overschrijdend gedrag aan te pakken en de veiligheid in de openbare ruimte te verhogen. Het gesprek met Zaandam verliep goed en we zijn nieuwsgierig naar wat we voor elkaar in de nabije toekomst kunnen betekenen!

Op bezoek bij Roeivereniging Orca in Utrecht

Een voorlichtingsavond over Sex, Drugs & Drank.

Afgelopen week is Veilig Stappen uitgenodigd door Roeivereniging Orca om voorlichting gegeven over Seksueel Overschrijdend Gedrag. Orca organiseerde een week van de Veiligheid en stond in het teken van veilig omgaan met Seks, Drank & Drugs.

Er zijn VeiligStappen.nl Flyers uitgedeeld met Cijfers & Feiten over Seksueel Overschrijdend Gedrag en Test Strips zodat de Orca leden hun drankjes konden testen. Ook hebben we een speciale kortingscode aangemaakt voor alle leden van maar liefst 15%!

Na de voorlichtingspresentatie hebben werd er een Quiz door de bestuursleden gehouden waarbij de producten uit ons Arsenaal aan oplossingsproducten waar je jezelf mee kan beschermen cadeau werden gegeven aan de winnaars. De 1e plek kreeg een Criminal Identifier, een Schrill Alarm en een Persoonlijk Alarm! De 2e plek mocht Criminal Identifier en een Schrill Alarm in ontvangst nemen. En de 3e plek kreeg een Persoonlijk Alarm mee naar huis.

Bevrijdingsfestival 2019 in Zwolle

Veilig Stappen was erbij!

Op 5 Mei vieren we graag de vrijheid! Hier hechten wij veel waarde aan, ondanks het vieren van de vrijheid gaat de strijd voor veiligheid verder. Bekijk de video met unieke beelden van het Bevrijdingsfestival in Zwolle.

Koningsdag!

Geniet vandaag van Koningsdag

Veilig Stappen wenst iedereen vandaag een mooie maar vooral ook veilige dag vandaag! Op een dag zoals vandaag zijn er allerlei activiteiten die je kan ervaren door het gehele land. Geniet ervan!

Goed Nieuws!

Bureau Zelfstandigen Friesland & Gemeente Heerenveen steunen VeiligStappen.nl!

Vandaag hebben we goed nieuws te horen gekregen! Bureau Zelfstandigen Friesland geeft ons goed advies vanwege de vele steun die we tot zover al hebben mogen ontvangen van onze partners, maar ook vooral omdat zij ook de mening delen dat er meer aandacht nodig is en meer actieve oplossingen tegen de problematiek; Seksueel Overschrijdend Gedrag & Geweld in Nederland!

Engelse versie onderweg!

Wij zijn hier nu mee aan de slag.

Tijdens ons klantcontact hebben wij ondervonden dat vele geinteresseerden in Veilig Stappen een niet-Nederlandse achtergrond hebben. Het is voor ons belangrijk om iedereen te kunnen bereiken. Tijdens het aanpassen van de teksten op de website, wat nu onderweg is, zijn wij ook bezig met de creatie van engels-talige versies van deze pagina's.

Aan de top van de pagina kun je vanaf nu de gebruikerstaal wijzigen. Houd er rekening mee dat vele pagina's op dit moment nog niet zijn aangepast.

She Had Game

VeiligStappen was erbij! Internationale Vrouwendag!

Op 8 Maart was het internationale Vrouwendag. Veilig Stappen was aanwezig bij het She Got Game feest in het Paard van Troje in Den Haag met een leuke stand en weggeefactie. Wij hebben zeer genoten van het contact met iedereen daar. Veel dank voor het organiseren aan DJ Ferry Bol.