Tactische Zaklamp 2-Pack

€ 17,95 incl. BTW
Inclusief belasting

Met deze krachtige zaklamp kun je jezelf beschermen in donkere situaties. Hiermee verblind je je aanvaller met maar liefst 1000 Lumen aan licht! Zo kun je een aanvaller op afstand houden en kan je ontkomen aan gevaar. 

De zaklamp is voorzien van 5 standen;

1. Volledig licht tot 1000 lumen
2. Minder vele lichtstand
3. Laagste lichtstand
4. Flikkerstand
5. SOS stand

Daarnaast kun je met de zaklamp met de lichtstraal zoomen je kan kiezen voor een grote wijde lichtstraal of juist heel geconcentreerd. Je bepaald dus zelf hoe de zaklamp belicht. 

De zaklamp is water resistant, gemaakt van metaal en werkt zowel op 3x AAA baterijen en/of een enkele 18650 batterij (excl.)

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Wat kun je met een tactische zaklamp?

Naast de normale functies van een zaklamp is de tactische zaklamp uitermate geschikt om in te zetten als verdedigingsmiddel. 

1. Kies de stand die het meest geschikt is voor de situatie.
2. Je aanvaller verblinden met 1000 lumen licht. Het compacte ontwerp is water resistant en gemaakt van metaal, stevig genoeg om mee door glas te slaan. 

Welke standen heeft de tactische zaklamp?
Deze kleine, maar zeer krachtige zaklamp heeft maar liefst 5 verschillende standen. 1. De sterkste lichtbundel. 2. Normale lichtbundel. 3. Matige lichtbundel. 4. Flikkerstand (strobe functie). 5. SOS *TIP zet de Zaklamp klaar op de 3e stand (matige lichtbundel) zodat wanneer jij de zaklamp aandoet hij direct op flikkerstand staat in geval van noodsituaties.

Switchen tussen de verschillende standen:
Je kan deze verschillende standen bereiken door de aan- en uit knop meerdere malen in te drukken. Of door de aan- en uit knop een zachtjes in te drukken om naar de volgende stand te gaan. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.  

Zoomen met de tactische zaklamp:
Met deze zaklamp heb je de optie om de lichtbundel te concentreren, dit doe je heel simpel door de kop uit te schuiven. Je kan met de geconcentreerde lichtbundel tussen de 100 - 200 meter ver schijnen. De Solar Flare tactische zaklamp neem je gemakkelijk met je mee en is ideaal om jezelf in donkere situaties te beschermen.

MBVS-89040

Je bent misschien ook geïnteresseerd in