Zelfverdedigingsspray met en zonder klepje 2-pack

€ 21,75 incl. BTW
Inclusief belasting

Als jij jezelf op een effectieve & legale manier wilt beschermen, gebruik wilt maken van onze combi pack, en een alternatief pepperspray wilt kopen dan is de zelfverdedigingsspray met en zonder klepje perfect voor jou! Met een 'Criminal identifier' op zak voel je je direct een stuk veiliger! 

Het veiligheidsklepje zorgt ervoor dat je de sprayknop niet per ongeluk in kan drukken in bijvoorbeeld je tas, jas of broekzak!

Verder is de zelfverdedigingsspray gemakkelijk in gebruik;
1. Richt de Criminal identifier op je aanvaller.
2. Druk op de knop en spray je aanvaller rood.

Dankzij de moeilijk verwijderbare rode verf-gel zal de gene die je aanvalt ongeveer 5 dagen lang met een rood gezicht rondlopen. Makkelijk te identificeren!

De Criminal identifier is een handig, klein & zeer effectief. Daarnaast is de zelfverdedigingsspray ook nog eens 100% legaal! Dit komt doordat er geen sprake is van een bijtende stof zoals bij pepperspray, vandaar is dit een ideaal pepperspray alternatief. Gebruik de TIW zelfverdedigingsspray natuurlijk alleen in échte noodsituaties.

Aantal

Hoe werkt het?

1. Richt de Criminal Identifier op je aanvaller.
2. Druk de knop en spuit zodat jouw aanvaller ongeveer 5 dagen een rood gezicht heeft.

Allebei de zelfverdedigingsspray's hebben precies dezelfde functie ondanks ze een ander uiterlijk hebben. Uiteraard is de ene pepperspray alternatief wel voorzien van een veiligheidsklepje en de andere niet. Verder zijn ze dus qua functie identiek.

MBVS-89080
25 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in