Persoonlijk Alarm 2-Pack - 130 dB Alarm & LED light

€ 17,95 incl. BTW
Inclusief belasting

Met het Persoonlijk Alarm kun je jezelf gemakkelijk beschermen met een oorverdovend alarm van maar liefst 130 dB! Ook kun je het Persoonlijk Alarm gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en aan vastmaken.

Dit solide Persoonlijk Alarm is speciaal gemaakt om in te zetten wanneer je terecht komt in een noodsituatie. Activeer het Persoonlijk Alarm in één beweging! Het Alarm is special ontwikkeld om aanvallers af te schrikken en de aandacht te trekken van getuigen en omstanders.


Aantal
Laatste items in voorraad

De gebruiksvriendelijkheid maakt dit Alarm zo aantrekkelijk om bij je te hebben. Je maakt het Alarm gemakkelijk overal aan vast en neem je het overal mee naar toe, daarnaast wanneer je het alarm gebruikt blijft de pin in het omhulsel het alarm blijft dus altijd bij het gene waar jij hem aan vast hebt zitten. Ook bij het activeren knipperen de felle LED lampjes om extra aandacht te trekken om omstanders en getuigen.

Het Persoonlijk Alarm is inclusief batterijen en zal altijd getest zijn voordat het Alarm verzonden gaat worden.

Door de handige 2-pack is het waarschijnlijker dat je er altijd ééntje bij je hebt. Of heb je de keuze om veiligheid cadeau te geven aan iemand waar je om geeft.

Verpakkingsinhoud:
2 x Persoonlijk Alarm 130dB

Materiaal:
Aluminium

Maten & Gewicht: 

Product lengte
6,5 cm

Product breedte
2,5 cm

Product hoogte
3,8 cm

Product gewicht
2 x 47 gram

MBVS-89030
1 Item