Drank Test Strips - Drugstest - 5 stuks

€ 5,00 incl. BTW
Inclusief belasting Geleverd binnen 2-3 werkdagen

Wil jij je drankje testen? Weet je niet zeker of er niks in je drankje zit? Je zou er niet aan moeten denken. Je bent lekker op stap en je drankje is gedrogeerd om vervolgens misbruik van jou te maken. Wil jij veilig kunnen drinken? Test je drankje gemakkelijk met onze teststrips op verschillende soorten drugs.

Vinkje%20met%20box.pngTest je drankje op drugs
Vinkje%20met%20box.pngTest op GHB & Ketamine en andere drugs
Vinkje%20met%20box.pngVoorkom gevaarlijke situaties
Vinkje%20met%20box.pngMakkelijk mee te nemen
Vinkje%20met%20box.pngVoel je veiliger
Vinkje%20met%20box.pngDrink veilig en bewust

Aantal

Laat niemand je gebuik van je maken en drink veilig

De test strips zijn handig, klein en sporen drugs op die je niet in je drankje wilt hebben. Deze test strips zijn perfect om jezelf of een ander te kunnen beschermen. De drank test strips testen op de meest gebruikte middelen om drankjes te drogeren. Krijg je een drankje van een vreemde die je niet vertrouwd? Heb je even niet goed op je drankje gelet? Staan er veel verdachte figuren om je heen? Met een simpele test kun je vele problemen voorkomen.

Hoe werken de drank test strips?

1. Breng een druppel van je drankje aan op het gele en roze testsvlakje.
2. Als één van de test vlakjes of beide verkleuren in fel oranje of grijs, NIET DRINKEN!

Tips:

Wanneer je test strip aangeeft dat er drugs in je drankje aanwezig is ga direct naar de bar of uitsmijter, zoek je vrienden op of neem contact met iemand op die voor je klaar staat. Zorg ervoor dat je veilig thuiskomt!

Meer bestellen teststrips nodig?

Wil je meer dan 25 stuks bestellen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier, e-mail of app ons op 0637142186. 

VeiligStappen.nl Test Striptest voor minimale standaarddoseringen ketamine en GHB (gammahydroxybutyraat) in drankjes. Kleinere hoeveelheden worden mogelijk niet gedetecteerd. Sommige dranken, zoals die welke met een rode kleur, kunnen een vals positief resultaat geven. Volg daarom de instructies precies op. Test strip niet in een drankje plaatsen. Een drankje dat een negatief resultaat produceert, kan nog steeds onveilig zijn, omdat het andere gevaarlijke stoffen kan bevatten waarop niet getest is. Bij twijfel niet drinken! Bewaar de test buiten het bereik van kinderen, chemicaliën en vocht.

De fabrikant geeft geen enkele verklaring of garantie behalve zoals hierboven uiteengezet, kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de aanwezigheid van een andere stof dan hierboven gespecificeerd, en sluit alle aansprakelijkheid uit voor gevolgschade en alle andere schade voor zover wettelijk toegestaan. De aansprakelijkheid van de fabrikant voor een defect product is beperkt tot vervanging of terugbetaling van de aankoopprijs.
MBVS-88030
1164 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in